Op burenbezoek van 26 mei tot en met 25 juni

VKKWassenaarExpo2023affiche.jpg

Van vrijdag 26 mei tot en met zondag 25 juni exposeren 13 leden van onze kunstkring bij Kunstgroep Wassenaar (KW) in Korenmolen Windlust, Molenplein 10 A Wassenaar. Voorschotenaren, die de nieuwste creaties van de VKK willen bekijken, zullen dus iets verder dan normaal moeten reizen. En Wassenaarders behoeven dit keer hun dorp niet uit.

Wij kennen Kunstgroep Wassenaar al lang. Zelfs stond een befaamd kunstenaar als Paul Citroen aan de wieg van beide clubs. En waren meerdere beeldend kunstenaars lid van allebei. Maar er was nog nooit samenwerking op expositiegebied. Dat verandert nu.

Twee- en drie dimensionaal werk

De 13 exposanten brengen heel gevarieerd werk in. Van ijzeren sculpturen, beeldhouwwerk en keramiek tot kunstzinnig bewerkte foto’s, etsen, aquarellen en olieverven. Ze geven samen een mooie indruk van wat er door onze leden wordt gecreëerd. Net als in Voorschoten vormt de expositie een uitgelezen mogelijkheid om uw collectie met nieuwe objecten uit te breiden, want de meeste kunstwerken zijn (voor zeer schappelijke prijzen) te koop.

De deelnemers zijn: Harald Berends, Theo Damsteegt, Ella van Elck, Jacqueline van der Grijn, Ben Jansen, Lucy de Kruijf, Fanny Mazure, Daniëlle Proper,Andrée Reijers, Maria Starke-Milkó, Ina Versteeg, Tilla Visser en Vera Zegerman. In de galerie hiernaast vindt u enkele werken die tentoongesteld worden. Door op een afbeelding in de galerie te klikken wordt deze vergroot. Met de pijltjestoetsen naast de galerie kunt u verder door de galerie scrollen

Tijdens de expositieperiode kan de tentoonstelling op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14 en 17 uur worden bezocht. Op maandag 29 mei (2e Pinksterdag) zijn we ook van 14 tot 17 uur open. Meer informatie over de deelnemende kunstenaars vindt u op deze site ook onder Leden.